Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate
Comunicate
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
27.04.2021  
Felicitare cu sfintele sarbatori de Pasti !
Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, Vă adresăm cele mai sincere urări de bine, sănătate, belşug, realizări frumoase şi împliniri sufleteşti! Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire, iar sărbătorile Pascale să Vă aducă multe bucurii, fericire, succese și clipe frumoase alături de cei dragi!
  
16.04.2020  
Felicitare cu sfintele sarbatori de Pasti !
Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, Vă adresăm cele mai sincere urări de bine,sănătate, belşug,realizări frumoase şi împliniri sufleteşti.
  
   
10.04.2019  
Marcarea Zilei Internaționale a pădurilor în IS"IS Glodeni" sub egida Partidului Democrat din Moldova.
La inițiativa Partidului Democrat din Republica Moldova privind desfășurarea campaniei de plantare a pădurilor în cadrul manifestațiilor consacrate "Zilei Internaționale a Pădurilor" în Republica Moldova, Consiliu raional Glodeni în comun cu colectivul de salariați și administrația Întreprinderii de Stat „Întreprinderii pentru silvicultura Glodeni”
  
04.04.2018  
Felicitare cu sfintele sarbatori de Pasti !
Felicitare_cu_sfintele_sarbatori_de_pasti.pdf
  
   
14.04.2017  
Felicitare cu ocazia sarbatorilor de Pasti
Felicitare_de_Pasti.pdf
  
10.04.2017  
Salarizarea ÎS "ÎS Glodeni"
Întreprindere este raportată la categoria I de retribuire a muncii. În anul 2016 fondul de retribuire a muncii este de 12880.7 mii lei, ce este mai mic decît cel planificat cu 1571.9  mii lei.Inclusiv: în silvicultură - 10684.2 mii lei, economie